Wasmiddel tegen stinkende sportschoenen - HG

Wasmiddel tegen sport schoenen stinkende 500gr - HG

Wasmiddel HG tegen stinkende sportschoenen effectief elimineert slechte geuren van sportschoenen, zodat ze een goed gevoel weer cool. 

Momenteel uit de catalogus
€ 8,40incl. VAT

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
32 %€ 8,23
65 %€ 7,98
128 %€ 7,73
HG 574050103

Wasmiddel tegen sport schoenen stinkende 500gr - HG

Dit product is geschikt voor de sneakers, voetbal, tennis schoenen, joggen en d "andere sportschoenen. Inderdaad, deze s schoenen "bevochtigen bij aanraking met de transpiratie van de voeten. Na het gebruik van de schoenen, transpiratie droog en er zijn meer dan "een zure geur. L produceert"boterzuur van de stinkende moleculen die vooral actief zijn wanneer de schoenen zijn heet en vochtig, dat wil zeggen wanneer ze worden vervoerd. Dienovereenkomstig, wanneer de schoenen zal worden gedragen, hun geur zal "intensiveren. Bedankt HG Wasserij voor schoenen speciaal ontwikkeld voor dit doel tas, schoenen kunnen worden gewoon in de wasmachine gewassen en gedroogd in de droger. De speciale constructie van de zak van de Supermarket waarschuwt dat schoenen tegen de trommel (waaronder tijdens de centrifugaal spin!) en voorkomt vroegtijdige slijtage en schade aan de schoenen en de trommel. 

ApplicatioNS:

Giet ongeveer 250 g (de helft van de pot) "wasmiddel tegen stinkende sportschoenen" HG in de lade niet steeds voor het hoofdprogramma. Idealiter, plaats de schoenen in de zak van speciale wassen en zet het in de wasmachine. Stel het programma belangrijkste wassen van uw machine van meer dan 50 ° C (als dit niet mogelijk is, stelt u de machine op 40 ° C) en kies een normale Vrille Vaart. Indien mogelijk, ook kiezen voor de toevoeging van een grotere hoeveelheid water tijdens het wassen / spoelen. Na het wassen, kunt u de schoenen in de zak laten en droog ze in de droger. Indien mogelijk, stel de droger te drogen voor ten minste een uur, zodat de schoenen volledig droog zijn. U kunt ook gewoon droog ze.

CIon:

250 g per wasbeurt

HG
HG 574050103

Specifieke referenties

ean13
8711577117320