Fix ALL Turbo - Sneldrogende zelfklevende mastiek - Soudal

Fix ALL Turbo is de ultieme putty-lijm voor de supersnelle montage en hechting van alle bouwmaterialen op alle media.

Packaging:
Kleur:
31 Items
€ 6,26incl. VAT
€ 6,38- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
33 %€ 6,19
245 %€ 6,06
608 %€ 5,87
SOU 131079

Fix ALL Turbo - Sneldrogende zelfklevende mastiek - Soudal

Fix ALL Turbo is een putty-lijm, op stm gebaseerde polymeer sMX, neutraal en elastisch, met een Fast Force-inrichting. Fix ALL Turbo is een KOMO-gecertificeerde bevestigingslijm op basis van BRL3107

Kenmerken:

  • Snel gemanipuleerd en zeer snelle kracht inrichting met een dun laagje lijm en op poreuze ondergronden.
  • Zeer hoge eind kracht
  • Optimale toepasbaarheid
  • Goede grip op de meeste steunen, zelfs licht vochtig
  • Permanente elasticiteit na polymerisatie
  • Kan worden beschilderd met watergebaseerde systemen
  • Uitstekende weerstand tegen UV-stralen en alle weersomstandigheden

Toepassingen:

  • Collage in de bouw-en metaalindustrie.
  • Collage en assemblage van objecten, panelen, planken, planken... op verschillende materialen.
  • Flexibele collage in vele constructies en bouw toepassingen.

Chemische bestendigheid:

Goede waterbestendigheid (zout), alifatische oplosmiddelen, koolwaterstoffen, ketonen, esters, alcoholen, verdunde anorganische zuren en alkali. Slechte weerstand tegen aromatische oplosmiddelen, geconcentreerde zuren, gechloreerde koolwaterstoffen

Media:

Typen: alle gebruikelijke bouw oppervlakken, behandelde hout, aluminium, natuursteen, kunststof,... Voorwaarde: onvervorm bare, schoon, droog of licht NAT, bestrookt en ingevette.

Voorbehandeling: Pas primaire 150 toe op poreuze media. Bereid niet-poreuze oppervlakken met een Soudal Activator of reinigingsmiddel (zie technische fiche).

Fix ALL Turbo is getest op verschillende metalen steunen: roestvrijstaal, AlMgSi1, elektrolytisch verzinkt staal, ALCuMg1, zinged Steel, AlMg3 en ST1403 staal. Fix ALL Turbo heeft ook een uitstekende grip op de volgende plastic steunen: polystyreen, polycarbonaat (Makrolon®), PVC, ABS, polyamide, PMMA, versterkte epoxy fiberglas, polyester. Bij de productie van synthetische materialen worden zeer vaak verwijderings-of scheidings agenten gebruikt. Het is noodzakelijk om al deze materialen te verwijderen voordat lijmen of het leggen van het gewricht. Om een optimale grip op deze dragers te garanderen, wordt aanbevolen om het oppervlak te behandelen met de oppervlakte Activator. Opmerking: met de binding van gebogen kunststof steunen (onder dwang) zoals polycarbonaat (Makrolon of Lexan) en PMMA (plexi glas) is er het risico van haarscheuren (vorming van spleten). Het is niet aan te raden om de Fix ALL Turbo in dit type toepassing te gebruiken.

Niet geschikt voor PE, PP, PTFE (Teflon®) en olie oppervlakken. Het is raadzaam om een voorlopige hechting en compatibiliteitstest te doen op elk medium.

Soudal
SOU 131079
31 Items

Specifieke referenties

ean13
5411183137363

Klanten die dit product kochten, kochten ook: