Anti-geurbuizen - Ecocert - Eezym

De eezym anti-geur is ontwikkeld om organische resten, de oorzaak van nare geurtjes in onze leidingen, af te breken, nare geurtjes op te vangen en vervolgens een zoete geur van verse kruiden te verspreiden.

Packaging:
20 Items
€ 9,46incl. VAT
€ 9,65- 2%

Volumekortingen

HoeveelheidU bespaartEenheid prijs
43 %€ 9,36
85 %€ 9,17
1210 %€ 8,68
EEZ 2055.1

Enzymatische ontstopper - Ecocert - Eezym

De eezym anti-geur is ontworpen om organische resten, de oorzaak van slechte geuren in onze leidingen, af te breken , slechte geuren op te vangen en vervolgens een zoete geur van verse kruiden te verspreiden.

Eigenschappen :

  • De eezym leidinggeurpreventie pakt preventief de bron van slechte geuren aan door organische resten, vet en voedselresten in de leidingen af te breken en te afvoeren.
  • De anti-geurmoleculen werken onmiddellijk door de opkomst van vieze geuren te blokkeren.
  • Dit product dient regelmatig gebruikt te worden om eventuele geurtjes te voorkomen en zo uw leidingen op een volledig natuurlijke manier te onderhouden.
  • Enzymen maken het ook mogelijk om schonere rivieren en wateren te hebben dankzij de afbraak van deeltjes zonder gebruik te maken van giftige producten.

Toepassingen:

Pijpleidingen.

Handmatig :

  1. Giet een halve dop (± 20 ml) rechtstreeks in het pijpje en laat een beetje lauw water lopen.
  2. Breng het product indien mogelijk 's avonds aan en laat het een nacht intrekken, in een tempo van 1x/week.
  3. Als er vaak slechte geuren optreden, verhoog dan de gebruiksfrequentie tot 1x/dag om verstoppingen, de bron van slechte geuren, te voorkomen.

Conditionering:

1 liter.

Realco
EEZ 2055.1
20 Items

Data papier

Signaalwoord
Vanaf het tweede kwartaal van 2024 zijn er bij de laatste controle geen waarschuwingen meer vermeld voor dit item. Controleer de laatste update van de technische fiche uitgegeven door de fabrikant.
Gevarenaanduidingen
Vanaf het tweede kwartaal van 2024 zijn er bij de laatste controle geen gevarenaanduidingen voor dit item vermeld. Controleer de laatste update van de technische fiche uitgegeven door de fabrikant.
Gevarenpictogram

Specifieke referenties

Misschien vind u dit ook leuk