Pro Scrub - Schurende reiniger - Akemi

Licht alkalische schuurmiddelreiniger op basis van de beste schuurmiddelen, oppervlakteactieve stoffen en andere hulpstoffen, zonder VOS of microplastics.

Packaging:
€ 20,88incl. VAT
AKE 11044

Pro Scrub - Schurende reiniger - Akemi

Akemi Pro Scrub is een licht alkalische schuurreiniger op basis van de beste schuurmiddelen , tensiden en andere hulpstoffen, zonder VOS of microplastics.

Toepassingsgebied :

Voor het verwijderen van metaalslijtage, hardnekkig vuil, opgedroogde resten en lichte kalkaanslag op tafels, werkbladen, vensterbanken, planken, douches etc. in gemalen, gepolijste, gesatineerde of geborstelde natuur- en kunststeen, zoals graniet, kalksteen, marmer, keramiek, composietkwarts.

Speciale tips:

  • Voor het verwijderen van metaalslijtage, hardnekkig vuil, opgedroogde resten en lichte kalkaanslag op tafels, werkbladen, vensterbanken, planken, douches enz. in gemalen, gepolijste, gesatineerde of geborstelde natuur- en kunststeen, zoals graniet, kalksteen, marmer, keramiek, composietkwarts.
  • Glanzende en licht krasgevoelige oppervlakken kunnen glansverlies lijden door overmatige druk bij het aanbrengen van Akemi Pro Scrub.
  • De lagen onderhoudsproducten die in de loop van de tijd zijn ontwikkeld, worden geëlimineerd met Akemi Pro Scrub. Dit leidt bij het puntsgewijs aanbrengen tot verschillende kleurintensiteiten van het steenoppervlak. Reinig in dit geval het gehele oppervlak van de steen met Akemi Pro Scrub.
  • Schurende deeltjes kunnen zich afzetten op poreuze of ruwe oppervlakken. Wel zijn ze te verwijderen met Akemi Nettoyant of Natuursteen Basisreiniger en een fijne borstel.

Gebruik :

  1. Goed schudden voor gebruik.
  2. Verwijder sterke vervuiling of korstvorming eerst mechanisch (bijv. door schrapen).
    Veeg of zuig losse deeltjes op.
  3. Breng AKEMI Pro Scrub aan op het licht vochtige oppervlak en werk het product met een doek onder lichte druk in totdat het vuil is verwijderd.
    Gedroogde AKEMI Pro Scrub kan worden gereactiveerd met water.
  4. Verwijder vervolgens overtollige AKEMI Pro Scrub en vuil met papier of een doek.
  5. Reinig vervolgens het oppervlak met schoon water.

Technische data :

  • Kleur: melkachtig wit
  • pH-waarde: 10
  • Dichtheid: 1,4 g/cm³

Conditionering:

0,5L

Akemi
AKE 11044

Data papier

Signaalwoord
WAARSCHUWING
Gevarenaanduidingen
H317 – Kan een allergische huidreactie veroorzaken.
Gevarenpictogram
Gevarenpictogram : GHS07 - Irriterend - Sensibiliserend - Schadelijk GHS07 - Irriterend - Sensibiliserend - Schadelijk
 

Specifieke referenties

Misschien vind u dit ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: